Ébredés II. tanfolyam (Nagy Jucus)

ÚJ TANFOLYAM!

ÉBREDÉS II. tanfolyam - Budapesten (Nagy Jucus)

Új tudatosság az 5. dimenzióban

Az Ébredés tanfolyam átfogó képet ad a bolygón zajló spirituális átmenetről, a Föld és az emberiség felemelkedéséről, és azokról a titkokról, melyeket még nem tártak fel az emberek előtt. A dimenzióváltás a küszöbön van, ezért érdemes tudni arról, hogy mi zajlik a háttérben. A meditációk segítik a felkészülést a változásokra, és emelik a rezgésszintet. A tanfolyam három részből áll, melynek anyagát Uriel Arkangyal és Plejádi testvéreink diktálták és segítették.

Ébredés I. tanfolyam: Az első részben megnéztük mi is az, amit minden ember lát, milyen változások zajlanak a szemünk előtt. Ezután beszéltünk a Photon-övről, a Plejádi testvéreinkről, Ashtar parancsnokról és a Galaktikus Föderációról és Uriel Arkangyal üzenetein keresztül megismerkedhettünk a változásban rejlő csodálatos lehetőségekről. 

Ébredés II. tanfolyam:  A tanfolyam második részében megismerkedhetünk a Föld bolygó és az emberiség igaz történelmével, mindennel amit másképpen meséltek el nekünk. Uriel Arkangyal és Plejádi testvéreink segítségével fellebben a fátyol a titkokról, és megérthetjük hogyan tudunk fejlődni és rákapcsolódni a szeretet hullámhosszára, mely az egész emberiséget felemeli az 5. dimenzió szintjére. 

Hozzájárulás: 8.000.- Ft/fő - az Ébredés II. tanfolyam csak az Ébredés I. tanfolyamot végzettek számára lehetséges az átfogó megértés miatt.

 

Ébredés III. tanfolyam:  (jelenleg még csatornázás alatt) várható időpontja: 2019. január-február

 

 

2018. november 25. vasárnap,
10:00 - 17:00